Post by neuccomcacitan on Feb 3, 2022 2:29:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kramp neomejenih ključev ▞▞▞
▞▞▞ Sky Wars for Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Lepo, vendar se morate prijaviti in ste pozabili geslo, da ne morete igrati
To je smeti. Igra je rekla, da sem goljufal, ko nisem storil ničesar. Naj bo to pri eni zvezdici
urejeno
Sovražim tvoje nadležno spreminjanje imena nake. Lahko igram enkrat brez te težave, popravi to
Všeč mi je ta aplikacija, tako zabavna je! Všeč mi je vse na njej. To je najboljša aplikacija, kar sem jih kdaj videl, to je najboljša aplikacija, ki sem jo kdaj videl Ne morem verjeti, kako jo narediš tako zabavno Verjamem, da si lahko naredim več iger, kot je ta, in bodo enako zabavne in verjemite mi tudi vse, zato boste verjetno naredili še nekaj iger, da bom lahko igral več. Všeč mi je vaše igre, nadaljujte z dobrim delom na vašem igre so tako zabavne, da so zabavnejše od katere koli druge igre na svetu
V redu je. Ampak imaš tosliw bridge in njegovo grozno igro preveč cubecraft minecraft boljši v nebo
Dobra igra dodaja način 4v4v4v4, kot je bedwars
Waw je dobra igra ampak izgubim 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Nekajkrat zaostaja, vendar ni tako slabo. Ne priporočam igranja s slabim wifijem.
Sprva je bilo neverjetno... Ampak nekaj sem opazil... Vsakič, ko igram igro... Reklo bo, da je moja povezava nenormalna... Kot... Vsakič, ko sem igral igro... Lahko prosim popraviš? Preizkusil sem ga tudi v zavihku samsung in dela isto...
Veliko oglasov
Ta igra je najslabša igra vseh časov, če bi lahko dal 0 zvezdic. Ne morem niti začeti kroga sky wars ali round of sky royale. Res sovražim to igro NE NAMESTITE TEGA SMETNJA to je najslabša igra, kar sem jih kdaj imel igral. 👎👎👎
to je najboljša igra sky wars vseh časov, vendar se oglasi prikažejo takoj, ko začnem igro, z drugimi besedami je neverjetna
To je zabavna aplikacija, vendar vsakič, ko začnem dobivati dobre stvari v kraljevi, začne sama hoditi in zdaj to počne prav, ko vstopim v igro in grem do skrinje, potem pa hodi sama
Všeč mi je bila ta igra, vendar se že 2 dni po tem preprosto noče odpreti, ko kliknem na igro, ima samo tiste 4 črte, ki so modro obarvane in čakal sem približno deset minut in se preprosto ne odziva. SOS. Nekdo mi prosim pomaga .
Naredite igro Minecraft s hypixelom, potem bom igral več
Ima vse, kar mi je všeč v igri, deluje, izdeluje stvari, ki so mi zelo všeč
To ni dobra igra, ne moremo se premikati, ko se obračamo, ne moremo niti zadeti, ko se premikamo L
je dobro, vendar je malo zaostajalo
Je igra čudovita
Vem, da je v tej igri vse o plači za zmago in da je ustvarjanje ujemanja pokvarjeno, morda ni ujemanja bruh. Plačaj za respawn plačaj za skine plačaj fot bla plačaj za bla plačaj za bla. In glede grafike vprašate? No, moj fant, obžaloval boš prenos te neumne igre.
Dobro je, ker mi je všeč, vendar je težko, ko se borim z ljudmi, ki imajo veliko stvari kot jaz. Karkoli dam štiri zvezdice
Najboljša igra vseh časov 😉 Toda za prenos potrebujete toliko časa, da jo popravite
Dobro
❤
Všeč mi je ta igra, vendar je moteča. Všeč mi je ta igra
Dobra igra lepa igra, vendar dnevnik težav in ne morem se dotakniti zaslona
Poskušam razbiti bloke in druge stvari, to mi ne bi dovolilo, da bi dobil svoje stvari in napad je treba samo popraviti ali moje omrežje, še vedno prosim popravite to, igra je rit
Ta igra je vrhunska super! Dobil sem nekaj rednega op Gearja in ubil na tone! Def priporočam to igro 5/5 brez težav na iPadu
Brez zvezd, tako tako dolgočasna igra, da v njej ni ničesar razen borbe, zelo dolgočasna
Živjo, ta igra mi je tako zelo všeč, da je tako zabavno iti na druge kraje in se boriti z njimi, dobiti njihove stvari. Všeč mi je tudi sky royal, toliko skrinj in stvari v notranjosti. Hvala, ker ste naredili to igro!
Poskušal sem znova povezati strežnik, ki je to ponavljal tudi v lobbyju
Igral sem, potem piše, da ga posodobim, preden igram, ko pritisnem posodobitev, JE SAMO IGRAJ IN ODSTRANI??!!
Mislim, dobro je KOT posteljne vojne Obožujem posteljne vojne, zato prosim POPRAVI sky wars, da bom lahko igral Obožujem mini igre minecraft, zato prosim popravite